Valentinovo u Zagrebu

Hotel Fala povodom Valentinova daruje parove s 15% popusta na noćenje!

„GRAD S MILIJUN SRCA“

Imamo nekoliko prijedloga za parove koji još ne znaju kamo otići za ovo Valentinovo. Na prvom mjestu preporučamo parkove od kojih su najromantičniji Zrinjevac i Maksimir, Umjetnički Paviljon, Botanički vrt, Strossmayerovo šetalište, ali i “Bandićeve” fontane. Žele li iskazati svoju ljubav na otvorenome, parovi se mogu poljubiti na dvadesetak mjesta koja su označena natpisom na pločniku "MJESTO ZA LJUBLJENJE". Tu su Dubravkin put, Cmrok, dvorište Akademije likovnih umjetnosti, Ribnjak, Strossmayerov trg... Zagrepčani mogu i simbolično “zaključati” svoju ljubav lokotima na Gornjem gradu i ispred Muzeja suvremene umjetnosti.

Već tradicionalno na samo Valentinovo "Zagreb Talks" Zagrepčanima daruje razgled grada “ZALJUBLJENI ZAGREB”. Pod svjetlom plinskih lanterni gosti prožive ljubavne trenutke zagrebačkih Romea i Julije, saznaju kako je ljubav potaknula gradnju jednog sanatorija na obroncima Medvednice, kakvo je ljubavno pismo primila grofica Katarina Zrinska, kao i pojedinosti iz ljubavnog života bana Josipa Jelačića…Razgled grada s romantičnom notom.

Više na:

"Mjesta za ljubljenje"

i "Zaljubljeni Zagreb".

Ako se ipak odlučite za topliju atmosferu, u centru grada ćete pronaći pregršt restorana, kafića i slastičarnica, ponešto za svačiji ukus.

Restorani: Duksa Pizza, Plac, Konoba Didov San, Rocket Burger Cafe, Batak Grill Cvjetni, Yellow Submarine, Mali Medo, Nokturno...

Kafići: Bacchus bar, Melin bar, Kino Europa, Funk Club, Playground, Kim's Coffee...

Slastičarnice: Kava&Tava, The Cookie Factory, Vincek, Amelie,...

Što god izabrali, sigurni smo, nećete pogriješiti. Najvažnije je da se vi i vaša bolja polovica dobro osjećate, te da prošarate ovaj dan iskazima ljubavi i nježnosti. Gdje god to bilo, mi vam želimo sretno Valentinovo i puno ljubavi i radosti! Ako odlučite provesti noć zajedno, u privatnosti hotelske sobe, a opet blizu gradske vreve, mi vam nudimo 15% popusta na smještaj u našem hotelu!

Akcija se odnosi na jedno noćenje za dvije osobe, a vrijedi u razdoblju od 13. do 15. veljače. Požurite i rezervirajte svoju sobu na vrijeme!