Hotel Fala - dobitnik 2017 TripAdvisor Travelers' Choice nagrade za hotele

Hotel Fala s ponosom objavljuje da je dobitnik nagrade „2017 TripAdvisor Travelers' Choice“ u kategoriji „Top 25 Bargain Hotels in Croatia“.

U 15. godini nagrađivanja, TripAdvisor je izdvojio najbolje svjetske smještajne jedinice na temelju milijuna ocjena i mišljenja prikupljenih u godinu dana od putnika diljem svijeta. Proglašeni su pobjednici u kategorijama Top hotela, Luksuznih, Povoljnih, Malih, Uslužnih, Bed&Breakfasta i svratišta, Romantičnih i Obiteljskih. Obilježja hotela pobjednika po izboru putnika su izvanredna usluga, vrijednost i kvaliteta.

Hotel Fala proglašen je 9. najpovoljnijim hotelom u cijeloj Hrvatskoj, a od 25 dobitnika u ovoj kategoriji jedini se nalazi u gradu Zagrebu. Za nas to znači da, osim zadovoljstva uslugom i smještajem koji nudimo, naše cijene također odgovaraju našim dragim gostima koji nam se, bilo iz Hrvatske ili iz inozemstva, uvijek rado vraćaju.

Barbara Messing, glavna marketinška referentica TripAdvisora, istaknula je kako se u određivanju pobjednika nagrada TripAdvisor oslanja na iskustva i mišljenja njihove zajednice putnika. „Putnici koji planiraju putovanja u 2017. godini u ovim raznolikim skupinama istaknutih hotela mogu naći nadahnuće za rezevaciju nekih od najboljih mjesta širom svijeta.“, dodala je.

Kako biste vidjeli recenzije putnika i njihova mišljenja o Hotelu Fala, kliknite na ovu poveznicu.