15% popusta obožavateljima Ivana Zaka koji dolaze na njegov koncert u Arenu

Ostvarite 15% popusta na smještaj u Hotelu Fala uz predočenje ulaznice za dugo očekivani koncert Ivana Zaka ove subote, 11. veljače, u zagrebačkoj Areni

Ivan Zak, zvijezda domaće glazbene scene, još je u kolovozu prošle godine najavio svoj koncert u Areni uoči Valentinova, a već se tada mjesecima za njega pripremao. Što se to toliko dugo priprema, vidjet će svi članovi publike njegovog koncerta koji će u njima zasigurno izmamiti vrelo emocija i pružiti im spektakularno iskustvo.

Pjevač je nedavno podržao humanitarni projekt Palčić gore koji ukazuje na potrebe, probleme i posljedice prijevremeno rođene djece i njihovih roditelja prošetavši modnom pistom u odijelu Martina Arbanasa. Međutim, navodi da je za pozornicu zagrebačke Arene odabrao nešto ležerniju kombinaciju.

Bit će to koncert karijere mladog kantautora koji je odradio prvu veliku probu sa svih 26 glazbenika koji će gostovati na njegovom koncertu. Pjevač je rekao kako je ova suradnja za njega ostvarenje sna te da vjeruje da tako razmišlja gotovo svaki glazbenik koji svoj rad želi predstaviti koncertom na velikoj pozornici. Probu je odradio u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog sa svojim dugogodišnjim bendom kojem su se pridružili i gudači Zagrebačkog komornog orkestra, puhači i 4 backvokala. Ivan je dio svojih pjesama prearanžirao te se nada da će se publici svidjeti novi zvuk pojedinih poznatih hitova. Uz ove novitete, na kocertu radi tim vrhunskih profesionalaca koji će se brinuti za razglas i svjetlosne efekte te režiser Tihomir Žarn koji je u Lisinskom pratio svaki detalj probe Ivanovog najvažnijeg koncerta u dosadašnjoj karijeri.

Interes publike je toliko velik da su prije par dana u prodaju puštene i ulaznice za gornju tribinu Arene Zagreb. Stoga očekujemo mnogo posjetitelja kojima uz predočenje ulaznice nudimo popust od 15% na noćenje u našem hotelu! Zato, ako još niste, požurite po svoju ulaznicu i zabavite se na ovom dugo najavljivanom, do sad najvećem koncertu Ivana Zaka te iskoristite naš popust i povoljnu lokaciju hotela u odnosu na zagrebačku Arenu kao dodatnu pogodnost!